Gratis opleidingen voor leerkrachten

Door de samenwerking tussen FTMA en RTC Antwerpen kunnen leerkrachten, van de derde graad van de technische en beroepsscholen van alle onderwijsnetten, gratis opleiding volgen bij de VDAB.
De opleidingen die in het kader van de samenwerking georganiseerd worden, zijn gericht naar technische functies in de metaalverwerkende en elektrotechnische nijverheid. De opleidingen hebben betrekking op het metaalopleidingsaanbod dat wordt aangeboden door centra van VDAB in de provincie Antwerpen.

Lascertificaten

Vanaf 2008 kunnen leerkrachten via FTMA gratis 5 certificaten behalen bij VDAB of VCL.
Iedere leerkracht heeft recht op €500 (= 5 certificaten) per kalenderjaar. Indien men niet slaagt voor het examen, kan er maximun één herkansing gebeuren op kosten van FTMA. Een herkansing voor een tweede certificaat komt dus niet meer in aanmerking.

 

Meer info ?

Bent u leerkracht en wenst u in te schrijven ? Neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen voor de praktische afspraken:

Sabin Delille tel.03/202.14.38 voor VDAB-Antwerpen
Elke Geudens tel. 014/36.91.39 voor VDAB-Herentals
Leen Dezillie tel. 0473/60.89.43 voor VCL
Els Alaers tel. 03/369.14.41voor FTMA

 

Opleidingen voor leerlingen

Door de samenwerking tussen RTC Antwerpen en FTMA kunnen leerlingen van TSO &BSO onderhouds- en procestechnieken gratis opleiding volgen bij VDAB.
Voor meer info & inschrijvingen www.rtc-antwerpen.be
 

 

 Home > Onderwijs > Opleidingen voor leerkrachten en leerlingen